O MENI

Moje ime je
Amika Tomčić

i astrologijom se bavim više od 30 godina od čega profesionalno posljednjih 25. Posjedujem prestižnu diplomu američkog Master´s Degree Certification Course Noela Tyla koju sam stekla prije 20 godina. Dvogodišnju edukaciju za voditelja sitemskih strukturnih konstelacija završavam u SKOLI Branke Devčić prema standardima kvalitete Österreichisches Forum für Systemische Aufstellungsarbeit (ÖfS). Na istoj Školi radim kao i jedan od voditelja edukacije. Završila sam i Solution Focused Brief Therapy (Brief, UK) te postala certificirani coach. Svoja znanja i vještine iz širokog područja savjetovanja neprestano usavršavam na različitim edukacijama i seminarima. Doktor znanosti sam iz područja kineziologije te poduzetnica.

Moj pogled i način prakticiranja astrologije je suvremen i u potpunosti prilagođen vremenu i prostoru u kojem živimo. Klijentu pristupam otvoreno i iskreno te lišeno bilo kakve mistifikacije. U svojem savjetodavnom radu nudim praktična rješenja koja prije svega imaju svrhu maksimalnog razvoja vlastitih potencijala a u cilju sretnijeg i ispunjenijeg života. Dugi niz godina pisala sam za mnoge časopise, održala brojna stručna predavanja te sudjelovala u više od 200 različitih emisija na svim nacionalnim televizijama. Vodim i svoju Školu astrologije.

Sistemske strukturne konstelacije uvodim u svoj rad kao nadopunu i komplementarnu disciplinu astrologiji a prakticiranjem obje tehnike te SFBT, razvila sam svoj specifičan stil coachinga kojim svakodnevno pomažem brojnim klijentima na njihovom putu osobnog rasta i razvoja.

Svakodnevno radim u direktnom kontaktu sa klijentima (pojedincima i tvrtkama) u svojem uredu u centru Zagreba, putem telefona ili video poziva.