ASTROLOGIJA

Zamislite kada bi se ljudi rađali s uputstvima za upotrebu. Ne s onim općim koje se odnose na sve ljude, nego sa onim specifičnim, posebnim, pisanim baš za vas. Najprije bi ih čitali i primjenjivali naši roditelji a kasnije, kako odrastamo, počeli bi ih sami upotrebljavati.

U tim bi uputama pisalo kako najbolje iskoristiti svoje talente, sposobnosti i potencijale; što nam treba a što nam smeta ili nas uznemirava; bilo bi navedeno što nam se sviđa, kako razmišljamo i komuniciramo, što nas potiče na akciju i kako djelujemo. A najvažnije od svega, u tim uputstvima bi pisalo koje su naše posebnosti, što nas čini jedinstvenim, i što je naš životni izazov koji je neraskidivo povezan s našim osjećajem cjelovitosti, zaokruženosti, ispunjenosti i svrhe.

Te upute ne bi bile krute ni obvezujuće jer kao ljudi, a ne strojevi koji obično dolaze s uputama, imamo slobodnu volju. One bi nam služile kao vodič ka sretnijem životu, ma kako to potrošeno zvučalo. I zamislite – takve upute postoje odavna a sadržane su u našoj natalnoj karti – osnovnom astrološkom alatu.

Ovakav suvremeni pristup astrologiji razvijao se paralelno sa razvojem ljudskog društva i svijesti o tome postoji li sudbina, ako postoji, koliki udio ima u našim životima, je li promjenjiva ili nije…

Tako danas u astrologiji ne govorimo o sudbini već o potencijalima, mogućnostima, talentima, karakteru, razvojnim obrascima i još mnogo čemu a sve to u kontekstu vremena. Tradicionalni, deterministički pristup prema kojem je naša sudbina zapisana u zvijezdama nije sukladan suvremenom čovjeku i davno je napušten kao koncept među školovanim astrolozima.

Astrologija je disciplina o pravom trenutku za sva naša iskustva, planove i akcije. Njezina dublja svrha je kontinuirani razvoj svakoga od nas kako u kontekstu svjesnosti tako i u kontekstu samoostvarenja. Tako astrologiju možemo promatrati kao prekrasan alat za samorazvoj u pravcu zaokruženog i izbalansiranog života.

Jezik astrologije je jezik simbola. Simboli imaju svoje korijene u dubokim mitološkim i arhetipskim pojmovima i slikama te imaju svoja opća, gruba značenja. Ona specifična i fina dobivaju se pri kombinaciji astrologije i života u direktnom kontaktu (uživo, telefonom ili video pozivom) klijenta sa astrologom.

KAKO IZGLEDA ASTROLOŠKA KONZULTACIJA?

Astrološka konzultacija može se ostvariti uživo u uredu, putem telefonskog ili video poziva te traje 60 minuta. Prije našeg susreta ili razgovora pripremit ću tehnički dio (karte, izračune) na osnovu podataka koje ste mi prethodno dostavili.

Ne postoji određen način kako konzultacija izgleda te je ona u potpunosti prilagođena vama i vašim potrebama. Sve što spada u domenu vašeg životnog iskustva može biti predmet astrološke konzultacije: bolje razumijevanje sebe i drugih, samorazvoj, poslovni i financijski razvoj, zdravstvena pitanja, pitanja odnosa, pitanja nekretnina i selidbi, teme obrazovanja, odabiri datuma za pojedine događaje, horoskopi djece…

Astrologija se ne mora konzultirati samo u slučaju životnih problema, već može biti ugodan ali dubok i povjerljiv razgovor o vama i vašim potencijalima.

 Astrološka konzutacija uključuje: izradu i tumačenje vaše natalne karte, izradu i tumačenje natalnih karata bliskih osoba, partnerski horoskop te projekcije za iduće dvije godine.

POTREBNI PODACI:

Za astrološku konzultaciju potrebno je unaprijed dostaviti: datum, mjesto i precizno vrijeme rođenja za sebe i eventualno blisku osobu uključenu u pitanja.

U slučaju da je vrijeme rođenja neprecizno (precizno se smatra ono koje je pouzdano +/- 5 min) ili nepoznato, potrebno je napraviti postupak astrološke rektifikacije vremena rođenja. To je složena metoda kojom se na osnovu prošlih događaja u životu osobe rekonstruira vrijeme rođenja.

CIJENA ASTROLOŠKIH KONZULTACIJA

  • sa podacima za 1 osobu: 80 €
  • sa podacima za 2 – 3 osobe: 100 € 
  • sa podacima za 4 – 5 osoba: 120 €
  • ponovljena konzultacija (unutar 2 godine): 80
  • rektifikacija (određivanje vremena rođenja): 80 €

KOLIKO ČESTO MOGU KONZULTIRATI ASTROLOGIJU?

U pravilu je to 1 do 2 puta godišnje no ima iznimaka.